dimecres, 8 de febrer del 2012

QÜESTIONS PER A REFLEXIONAR

Al començament d'aquesta assignatura el professor ens va demanar contestar una sèrie de preguntes, per a reflexionar sobre les MATEMÀTIQUES. Hem de tenir en compte que aquestos són els coneixements previs que teníem abans de començar a estudiar l'assignautra. Aquestes varen ser les meves respostes:

• Què són les matemàtiques per a tu?

Les matemàtiques és una ciencia que estudia el pensament lògic, la aritmètica i la geometría.

• Per a què serveixen?

Les matemàtiques són un llenguatge que ens serveix per estructurar i descriure el món. Ens serveixen per entendre la realitat.

• Creus que és necessari ensenyarles a l’escola? Per què?

Penso que sí és necessari ensenyar les matemàtiques a l’escola, perquè és molt important que els infants aprenguin a dominar-les des de molt petits.

• Estàs satisfet/a amb la docència que vares rebre a l’escola? Per què?

No estic del tot satisfeta amb la docència que vaig rebre a l’escola, ja que no tinc molt bon record de la meva professora de matemàtiques. Penso que el fet de no apreciar les matemàtiques com a una assignatura interessant i divertida, és en part culpa de la professora. Aquesta no va fer de les matemàtiques una assignatura divertida on tenir l’oportunitat d’aprendre coses interessants.

• Segons la teva opinió, com hauria de ser un bon mestre de matemàtiques?

Un bon mestre de matemàtiques hauria de ser un mestre dinàmica, que faci de les matemàtiques una assignatura interessant i divertida per als infants. Alhora ha de ser un mestre amb la capacitat d’ensenyar la matèria de la forma més fàcil i simple d’entendre, sense massa complexitat.

• Per què creus que a la majoria dels alumnes no els agraden les
matemàtiques?

Perquè aquesta assignatura arriba a ser avorrida si no s’ensenya de forma dinàmica i una mica lúdica. Els alumnes arriben a avorrir-se i perden el interès per aprendre les matemàtiques.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada